MAAK JE EIGEN LIPDUB WORKSHOP

Een lipdub voor bedrijf, school en club!

Er is altijd wel een aanleiding voor het doen van een lipdub workshop. Tijdens vrijgezellenfeest, een teambuilding, een vriendendag of -weekend, een familie-uitje, een clubfeest of bedrijfsfeest. Dan wil je lekker bezig zijn, samen lachen en terugkijken op een mooi resultaat. Je leert elkaar beter kennen en extra waarderen.

Met 123lipdub beleef je een ochtend, middag of avond vol muziek en plezier. Je ontdekt acteerprestaties, saamhorigheid en beleeft veel gezelligheid. Ben je voor het eerst of ben je al bekend? Iedereen vindt zijn draai tijdens een lipdub!

Alles van een lipdub in een filmpje

Het filmen; het filmen gebeurd in een lang onafgebroken shot, waarbij de camera beweegt door de verschillende situaties, die jullie spelen/maken. Binnen of buiten afhankelijk van jullie wensen, waarin wij jullie vast leggen een blooper is niet erg, dit is wat in jullie film gebeurd.
De locatie; de locatie kan zijn in een park, sportclub, school, restaurant of kantoor.
Voor voorbeelden? Klik dan hier!

123lipdub is overal

De professionals van 123lipdub werken door het heel Nederland. Wij komen in alle provincies: Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht, Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. Woont u over de grens? Ook dat is geen probleem. Wij komen ook in België en Duitsland.

Wat kun je verwachten als je 123lipdub boekt?

● Een ervaren cameraman/workshopleider voor de opname en begeleiding
● Verkleedspullen en accessoires om je te verkleden als artiest
● Songteksten van de liedje
● Het aangevraagde lipdub-nummer met audioapparatuur
● Een laptop voor het bekijken van de lipdub op de locatie
● Het digitale bestand (de clip) in HD-kwaliteit via WeTransfer

Wat betaal je voor een lipdub?

Wij rekenen 27,50 euro per deelnemer en dat is ongeveer gelijk aan de prijs van een etentje met pizza of schnitzel. Wij komen in actie bij een minimum van 10 deelnemers en een maximum van 100 deelnemers. Bij minder dan tien deelnemers rekenen wij het basistarief van 275 euro. Zijn er méér dan twintig deelnemers? Vraag dan naar onze korting! Ons tarief is inclusief onze reiskosten en de btw.

Hoelang duurt een lipdub arrangement?

Het verkleden, oefenen en filmen duurt doorgaans twee tot tweeëneenhalf uur. Dat is te vergelijken de lengte van een popconcert of een professionele sportwedstrijd (van a tot z). Langer “lipdubben” behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Heb je vragen, bijvoorbeeld over deelnemers met een beperking of een aparte locatie? Stel ze meteen aan ons!

Bel, app of mail 123lipdub: Tine en Karel 06-14110011, info@123lipdub.nl.
Graag tot binnenkort!

Laat je gegevens achter

vul je gegevens in en we bellen je terug voor meer informatie!