WAT IS EEN LIPDUB?
Een lipdub is lachen… en elkaar leren kennen!

Je staat voor de spiegel en playbackt een lied. Met een deo of föhn als microfoon. We doen dat allemaal wel eens in een uitgelaten bui! Dát plezier. Maar dan als groep. Is dat lipdub?

Bijna.

Want je loopt of danst in een lipdub en je draagt artiestenkleding. Het lijkt wel een epische party!

Oefenen en opnemen
Een professionele videograaf oefent met jullie als deelnemers en filmt de hele act in één keer. Het resultaat: je eigen videoclip! Met alle namen van de deelnemers in de aftiteling. Dat levert jullie de spreekwoordelijke ‘five minutes of fame’ op. (Of iets korter, al naar gelang het lied dat jullie gebruiken.) Roem dus! Plus heel veel plezier. Bij het repeteren. Tijdens de video-opname. En bij de première van de film.

Alles in één shot
Het filmen gebeurt in een lang en onafgebroken shot, waarbij de camera beweegt door verschillende situaties. Buiten of binnen, afhankelijk van jullie wensen en de weersomstandigheden. Denk aan een locatie in een park, een sportclub, een school of in een kantoor. Mooie voorbeelden klik hier!

Op basis van goede afspraken kan veel
Bij het maken van een lipdub leer je elkaar beter kennen. Dat is leerzaam tijdens een teambuilding. Lachen bij een bedrijfsuitje. Hilarisch op een vrijgezellenfeest. Zowel bedrijven, scholen en universiteiten, maar ook families maken lipdubs. De clips worden vaak bekeken, geliket en gelinkt op Twitter, Instagram en Facebook.

Welke muziek kies je?
Ons advies: kies een vrolijke melodie met een tekst die je goed kunt meezingen. Heb je daar vragen over? Wij adviseren je graag.

Vraag naar de mogelijkheden!
Bel, app of mail 123lipdub en je weet het snel:
Tine en Karel: 06-14110011, info@123lipdub.nl.
Chill!

Libdub vrijgezellenfeest
Libdub crew

Laat je gegevens achter

vul je gegevens in en we bellen je terug voor meer informatie!

Leuke mensen die echt een feestje maken van je lipdub. Het resultaat was ook super.
Erik Huizinga
Erik H.
07:09 18 Apr 19
Gezellige mensen, ontspannen sfeer, fijne tempo, goed begeleid en vooral heel veel plezier gehad!
Nin Ke
Nin K.
17:16 12 Apr 19
Wat hebben wij het leuk gehad. super leuke mensen. veel gelachen en super leuke herinnering aan over gehouden.
Esmi Valks
Esmi V.
05:32 12 Apr 19
zoals de voorbereidingen gingen, de begeleiding en dan de uiteindelijke opname. alles is teamwork. zooooo leuk. een echte aanrader. Nog bedankt
Hennie Aalders
Hennie A.
11:02 08 Apr 19
Super leuke middag gehad! Was een leuke uitdaging met z’n alle. Top gedaan.
Silvia Verwoerd-Tijs
Silvia V.
10:43 08 Apr 19
123lipdub is echt in 1 woord SUPER!! Het begint al met de communicatie. Dat gaat zo onwijs vlug....geweldig! Wij hadden vrijgezellenfeest en hebben niets gezegd, dat mochten zij zelf doen. Ook dat was leuk. Tijdens het vertellen wordt de bus open getrokken en komen er een aantal dozen met leuke en kleurrijke kleding een accessoire’s tevoorschijn!!! Ik zal niets verklappen, maar ze denken ook aan kleine dingentjes wat het ook extra leuk maakt! Kortom, een top team! Karel, Tine en Tim...onwijs goed en leuk gedaan, dank je wel!!
Lauren Vd veldt
Lauren Vd V.
04:51 08 Apr 19
Erg leuk om een lipdub te doen met het team, het bedrijf zit in Zwolle maar kan ook op locatie komen, ze nemen allemaal leuke kleurrijke attributen mee en zorgen voor een gegarandeerd spetterend uitje
Connect-ed Media
Connect-ed M.
14:49 07 Apr 19
Super leuke lipdub, lekker tempo en ontspannen sfeer met veel lol! Eind resultaat is super! Thanks.
Silvia Verwoerd-Tijs
Silvia V.
12:58 06 Apr 19
Super leuke ervaring!!! Zeker een aanrader!
Femke Hessels
Femke H.
12:57 06 Apr 19
Doe eens een ander team-uitje dan gebruikelijk. Doe een Lipdub bij 123lipdub. Heel erg enthousiast team dat garant staat voor een gezellige middag. Met de blijvende herinnering in de vorm van de video heb je een blijvende mooie herinnering.
Johan Even
Johan E.
07:44 05 Apr 19
Wat hebben we een leuke middag gehad met 123Libdub. Echt een aanrader om deze jongens in te schakelen om een libdub te maken met je team.
Eveline Schuite
Eveline S.
10:14 01 Apr 19
Leuk vernieuwend..en een keer iets anders.
ray man
ray M.
05:53 01 Apr 19
Toptip voor iedereen die een groep mensen een onverwachte team activiteit wil geven: Doe een libdub, (maar vertel ze dat niet van tevoren). Wij hebben het gedaan met de vereniging. De leden waren gemiddeld 45+, en we hebben een topmiddag gehad, en een hilarisch filmpje op de koop toe. Het is duidelijk dat de mensen van 123libdub weten wat ze doen. Binnen no time deed iedereen enthousiast mee, en na enkele pogingen hadden we een filmpje wat we zelf leuker vonden als alle voorbeelden die van te voren bekeken hadden.
Peter Lekkerkerker
Peter L.
19:51 31 Mar 19
Jildau Hanewald
Jildau H.
16:50 31 Mar 19
Artoine
Artoine
10:33 23 Mar 19
mark corporaal
mark C.
21:22 12 Mar 19
Keer iets anders als team uitje of gewoon leuk met een stel vrienden. Ik zeg gegarandeerd leuke dag met een super resultaat
Bianca Ruitenberg
Bianca R.
11:36 12 Mar 19
Wil je een leuk team uitje of lachen met je vrienden of misschien wel een liedje voor op een bruiloft ipv het trouw ABC dan moet je zeker contact opnemen met 123LIPDUB.nl. Leuk team en verzekerd van een leuk feestje met een super resultaat
Bianca Ruitenberg
Bianca R.
21:04 11 Mar 19
My life with little mr. perfect
My life with little mr. P.
19:01 11 Mar 19
Via 123lipdub een leuke lipdub laten maken met ons team. Geweldige workshop!
Peter Peer
Peter P.
20:30 17 Feb 19