Maak je eigen lipdub in Groningen
Een lipdub wordt gemaakt door personen of een groep mensen te filmen die een liedje aan het meezingen of playbacken zijn. Een lipdub kan heel goed gemaakt worden in het mooie Groningen. De audio wordt achteraf tijdens de post-productie (montage) vervangen door die van het originele nummer. Er wordt meestal een draagbare geluidsbox gebruikt. Uiteindelijk lijken de meeste lipdubs op eenvoudige videoclips, hoewel vele toch goed voorbereid en geproduceerd zijn. Soms zelfs met de hulp van een videoproductiebedrijf en met professionele steadicams of mechanische gimbals, zoals de DJI Ronin. De meest populaire lipdubs worden zo gefilmd dat ze uit een lang en continu shot bestaan, waarin de camera reist door verschillende kamers en situaties in bijvoorbeeld een kantoorgebouw, school, universiteit of leuke plekjes in Groningen. Een lipdub duurt meestal tussen de drie en vier minuten, en er werken tussen de 10 en soms wel 700 mensen aan mee.

Tegenwoordig maken ook veel mensen een lipdub tijdens een teambuilding, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Ook veel Groningse scholen maken lipdubs. De reden hiervoor is dat het maken van een lipdub erg gezellig en informeel is en het de saamhorigheid flink bevordert. Lipdubs worden erg vaak bekeken, ook doordat de mensen die meespelen naar de filmpjes linken op Twitter, Instagram of Facebook. Populaire lipdubliedjes zijn liedjes met een vrolijke melodie en die goed mee te zingen zijn

Lachen is gegarandeerd!

Met minimaal 10 personen en een (tijdelijk) starttarief van € 25,- per persoon maak je al een te gekke lipdub (inclusief btw en verkleedspullen). Voor groepen meer dan 20 personen rekenen wij een speciaal tarief. De workshop duurt 2 à 2,5 uur en het eindresultaat maakt het meer dan waard.

Wat krijg je ervoor?
Een memorabele dag vol gezelligheid in het mooie Groningen
De door jullie gemaakte Lipdub video digitaal aangeleverd
Fotoreportage kan gemaakt worden door 1 van onze beste fotografen (ook digitaal aangeleverd)

Onze Lipdups zijn incl:
– Cameraman
– Workshopleider / Regisseur
– Verkleedspullen (basis)
– Songteksten
– Aangevraagde lipdub nummer met audio apparatuur
– Digitale lipdub video (HD) via WeTranfer
– Laptop voor het bekijken van de lipdub video op de locatie

Wij bieden deze workshop aan bijvoorbeeld
– Vrijgezellenfeest
– Teamuitje / Bedrijfsuitje
– Vriendengroep
– Familie uitje
– Kinderfeestje
– Sportclub
– School

Wij komen door heel Groningen dus ook in Groningen, Delfzijl, Winschoten, Stadskanaal…

Voor meer informatie of een offerte neem contact met ons op.

Libdub vrijgezellenfeest
lipdubben

Laat je gegevens achter

vul je gegevens in en we bellen je terug voor meer informatie!